לביבות בטטה וסלמון
מיקי סויסה, שף אורח
מיקי סויסה, שף אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קללביבות בטטה וסלמון מעושןצילום: צח טייר
רכיבים
1 ק"ג בטטה לאחר קליפה
חופן עירית קצוצה
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
200 גרם סלמון מעושן קצוץ
מלח ים
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
את הבטטה חותכים לקוביות גדולות ומבשלים במים עד לריכוך. מועכים את הבטטה בעזרת ממחה פירה ומניחים על מסננת למשך כשעה. מערבבים עם שאר החומרים. מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס. מחממים על גבי מחבת טפלון מעט שמן זית ובעזרת שתי כפות מניחים מהמילוי. משטחים מעט בעזרת הכף ומטגנים עד להזהבה קלה. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חמש דקות נוספות. מוציאים ומגישים חם לצד קרם פרש.
כתבות מומלצות

"שיתבייש כל מי שתמך בהחלטה המפלה והלא מדעית נגד הטרנסיות"

מה ישראלי בעיני? יאיר לפיד. הוא תמצית השחצנות וההכחשה

חתונמי טמנה מוקשים לזוג החלש ביותר, וכצפוי הוא התרסק על המסך

ליד המנה העיקרית, או במקומה: 16 סלטים עם אורז שהולכים טוב עם קיץ

אחרי שנים של המתנה לדיור ציבורי, שתי אמהות נואשות עשו צעד קיצוני
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי