לביבות בטטה וסלמון

מיקי סויסה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מיקי סויסה, שף אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל
לביבות בטטה וסלמון מעושןצילום: צח טייר

רכיבים

1 ק"ג בטטה לאחר קליפה
חופן עירית קצוצה
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
200 גרם סלמון מעושן קצוץ
מלח ים
פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

את הבטטה חותכים לקוביות גדולות ומבשלים במים עד לריכוך. מועכים את הבטטה בעזרת ממחה פירה ומניחים על מסננת למשך כשעה. מערבבים עם שאר החומרים. מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס. מחממים על גבי מחבת טפלון מעט שמן זית ובעזרת שתי כפות מניחים מהמילוי. משטחים מעט בעזרת הכף ומטגנים עד להזהבה קלה. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חמש דקות נוספות. מוציאים ומגישים חם לצד קרם פרש.

כתבות מומלצות

ליה תומאס. היתה השנה לטרנסית הראשונה שזוכה בתואר באליפות המכללות, ואף הביעה רצון להתמודד על מקום במשחקי פריז 2024

"שיתבייש כל מי שתמך בהחלטה המפלה והלא מדעית נגד הטרנסיות"

לפיד. הכי ישראלי כי מסאפר יטא מצלצל לו מוכר, אבל הוא לא יזכור בדיוק מאיפה

מה ישראלי בעיני? יאיר לפיד. הוא תמצית השחצנות וההכחשה

ליעד. ממשיך להיות תמים

חתונמי טמנה מוקשים לזוג החלש ביותר, וכצפוי הוא התרסק על המסך

סלט "אורז" בר, קישואים ונענע

ליד המנה העיקרית, או במקומה: 16 סלטים עם אורז שהולכים טוב עם קיץ

חגית משולם

אחרי שנים של המתנה לדיור ציבורי, שתי אמהות נואשות עשו צעד קיצוני

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ