מתכון: טטאקי טונה צרובה בתבלינים

מנה ראשונה מרשימה שחוגגת על טונה טרייה, תבלינים ואבוקדו

עופר אבגיל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עופר אבגיל, שף אורח

חומרים:

  • 120 גרם פילה טונה
  • 1/4 אבוקדו
  • כף פלפל שחור גרוס גס
  • 2 כפות שומשום שחור
  • 2 כפות קצח
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • קורט מלח ים
  • רוטב צ'יפוטלה
  • מעט נבטי צנונית
  • שמן קנולה

הכנה:

מערבבים את כל התבלינים, מצפים את פילה הטונה מכל הצדדים ומהדקים חזק. מחממים מעט שמן קנולה במחבת כבדה וצורבים את נתח הטונה כחצי דקה מכל צד. בצלחת הגשה מזליפים מעט רוטב צ'יפוטלה, מסדרים פרוסות אבוקדו, מניחים מעל את פילה הטונה חתוך לפרוסות דקות ומקשטים בנבטי צנונית.

טונה צרובה בתבליניםצילום: איתיאל ציון

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

כתבות מומלצות

מצעד מחאה של תומכי הליכוד ונתניהו בכיכר הבימה בתל אביב, בינואר

במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו

צילום: אמיל סלמן

האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?

משה טוב עם אשתו רות וילדיהם. הסיפור הוסתר במשך שנים

מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות

התינוק הרוקד של "אלי מקביל"

אנחנו נתקלים במילה הזאת כל הזמן, מעטים יודעים מה מקורה

לפי תושבים, הורים המחפשים לילדיהם עתיד טוב יותר לא רושמים אותם לבתי הספר הממלכתיים-ערביים

למעט מאוד ערבים ביפו יש תואר אקדמי. המכשולים מתחילים כבר בגן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ