פילה לוקוס ופירות ים

עופר אבגיל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עופר אבגיל, שף אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל
פילה לוקוס ופירות ים

רכיבים

200 גרם פילה לוקוס
5 מולים
4 שרימפס קריסטל מקולפים
1 ארטישוק מבושל ומקולף חתוך לרבעים
3 עגבניות שרי חצויות
4 גבעולי תרד טורקי
4-3 שיני שום אפויות
50 מ"ל יין לבן יבש
שמן זית, מלח ופלפל

הוראות הכנה

צולים את הדג בגריל או סוגרים במחבת פסים כבדה וממשיכים באפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות.

מחממים במחבת מעט שמן זית ומוסיפים את שיני השום ואת רבעי הארטישוק. משחימים מעט ויוצקים את היין הלבן.

מוסיפים את המולים ומבשלים כ-4-3 דקות. מוסיפים שרימפס ומבשלים כ-2 דקות. מכניסים תרד ועגבניות. מקפיצים ביחד 2 דקות ומתבלים. מניחים על צלחת הגשה את פילה הלוקוס ומעליו את פירות הים.

כתבות מומלצות

בילי אייליש וטיילור סוויפט. חולקות תדהמה עם הקהל

"שבית המשפט יילך להז***": הכוכבים מוחים על ביטול הזכות להפלות

מצעד מחאה של תומכי הליכוד ונתניהו בכיכר הבימה בתל אביב, בינואר

במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו

נבחרת הנוער של ישראל חוגגת. תהיה בחצי הגמר היורו, ובמונדיאל בשנה הבאה

נבחרת הנוער בכדורגל עלתה לחצי גמר היורו, ולראשונה גם למונדיאל

צילום: אמיל סלמן

האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?

משה טוב עם אשתו רות וילדיהם. הסיפור הוסתר במשך שנים

מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ