על הקשקש |
דג במלח: מנה היסטורית שעובדת עד היום
המתכון לדג אפוי במלח נכתב לראשונה במאה הרביעית לפני הספירה, ומאז ועד היום הוא מככב בשולחנות רבים ברחבי העולם. גיל ססובר ואילון עמיר צוללים למעמקי ההיסטוריה של המנה הפיניקית המפורסמת בעולם
גיל ססובר ואילון עמיר
גיל ססובר ואילון עמיר
ארכסטרטוס, יווני שחי בסיציליה במאה הרביעית לפני הספירה, כתב את הספר "חיי שפע" ובו מתכון לדג אפוי במלח. זהו ככל הנראה המקור הראשון למתכון למאכל הזה שכיום הספרדים, הצרפתים, האיטלקים והפורטוגזים, טוענים כי מהם בא אל העולם.
כתבות מומלצות

"שבית המשפט יילך להז***": הכוכבים מוחים על ביטול הזכות להפלות
במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו

נבחרת הנוער בכדורגל עלתה לחצי גמר היורו, ולראשונה גם למונדיאל
האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?
מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי