סשימי טונה על טאבולה כרובית
השילוב בין נתחי דג נא לסלט עסיסי עם המון עשבים הוא לא פחות מהברקה רעננה

שף ברק אהרוני שולף את סכין השף ומעביר שיעור בהכנת דגים נאים. והפעם: סשימי טונה על טאבולה כרובית. השילוב בין נתחי דג טרי לסלט העסיסי עם המון עשבים יוצר ארוחה קלה ונהדרת. כאן הוחלף הבורגול הכבד בכרובית מגוררת, שמזרימה למנה המון רעננות. הטאבולה הזה אגב, יעבוד נהדר גם ללא הדג.
רכיבים
300 גרם פילה טונה בלי עור פרוס לפרוסות בגודל 3 ס”מ ועובי 1 ס”מ
1/2 כרובית מגוררת דק על פומפייה
חופן קטן עלי נענע
1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים
1/2 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
5 גבעולי רשאד קצוצים
2 כפות צנוברים קלויים
1 פלפל חריף אדום פרוס דק (או לפי הטעם
1 עגבנייה קצוצה דק
פלפל שחור גרוס
מלח
1/3 כוס שמן זית
מיץ וקליפה מלימון אחד
הוראות הכנה
מערבבים את כל החומרים למעט הטונה בקערה ומעבירים לצלחת הגשה. מניחים פרוסות טונה מעל, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

דלתות מסתובבות: הנוטש, החוזרת באופן חלקי והיושב על הגדר

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

לא מת, לא גוסס, ולא בבית חולים: תיק 4000 חי ונושם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי
כשמתח בשטחים ומצעד הדגלים נפגשים, נוצרים תנאים לסערה מושלמת
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
