קדרת לוקוס פלרטטנית - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדרת לוקוס פלרטטנית

דרגת קושי: קל
תבשיל דג עם לימון
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לוקוס שלם

שמן זית
שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך גס
שומר חתוך גס
מקל סלרי חתוך גס
ראש שום חצוי
לימון חתוך לשמיניות או קוביות גסות
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
7 ענפי תימין
4 ענפי רוזמרין
1/2 כוס יין לבן
מלח ופלפל

הוראות הכנה

יוצרים חתכים לאורך הדג ומושחים אותו בשמן זית עם קצת מלח ופלפל.

מניחים את הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

מערבבים את הירקות בקערה, מתבלים במלח פלפל ושמן זית ומניחים לצד הדג.

כותשים את הזרעים בעלי ומכתש ובוזקים על הדג והירקות.

מפזרים את ענפי התימין והרוזמרין ומכסים בנייר כסף.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות.

מסירים את הנייר, יוצקים יין לבן ואופים כעשר דקות נוספות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות