לביבות בטטה וסלמון - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות בטטה וסלמון

דרגת קושי: קל
לביבות בטטה וסלמון מעושן
צח טייר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג בטטה לאחר קליפה

חופן עירית קצוצה
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
200 גרם סלמון מעושן קצוץ
מלח ים
פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

את הבטטה חותכים לקוביות גדולות ומבשלים במים עד לריכוך. מועכים את הבטטה בעזרת ממחה פירה ומניחים על מסננת למשך כשעה. מערבבים עם שאר החומרים. מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס. מחממים על גבי מחבת טפלון מעט שמן זית ובעזרת שתי כפות מניחים מהמילוי. משטחים מעט בעזרת הכף ומטגנים עד להזהבה קלה. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חמש דקות נוספות. מוציאים ומגישים חם לצד קרם פרש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות