מתכון |

לביבות בטטה וסלמון

מיקי סויסה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מיקי סויסה, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
לביבות בטטה וסלמון מעושןצילום: צח טייר

רכיבים

  • 1 ק"ג בטטה לאחר קליפה
  • חופן עירית קצוצה
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים טרופות
  • 200 גרם סלמון מעושן קצוץ
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

את הבטטה חותכים לקוביות גדולות ומבשלים במים עד לריכוך. מועכים את הבטטה בעזרת ממחה פירה ומניחים על מסננת למשך כשעה. מערבבים עם שאר החומרים. מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס. מחממים על גבי מחבת טפלון מעט שמן זית ובעזרת שתי כפות מניחים מהמילוי. משטחים מעט בעזרת הכף ומטגנים עד להזהבה קלה. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חמש דקות נוספות. מוציאים ומגישים חם לצד קרם פרש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ