המבורגר פורל בשמן אבוקדו - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המבורגר פורל בשמן אבוקדו

המבורגר שונה, מתאים למי שלא אוכל בשר אך לא מוכן לוותר על שיגעון ההמבורגרים ששוטף את ישראל

חמישה סועדים דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

800 גרם פילה פורל נקי מעצמות

חצי בצל אדום קטן קצוץ

2 גבעולי שמיר

גרידה מלימון אחד

1 כפית חרדל דיז'ון

חצי כפית זרעי כוסברה טחונים

פלפל שחור גרוס / מלח

1 חלבון ביצה

1 כף פירורי לחם

2 כפות מיונז או 2 כפות קרם פרש

2 כפות שמן אבוקדו

4 פרוסות עגבנייה, 4 עלי חסה פריכים

4 לחמניות המבורגר

הוראות הכנה

קוצצים היטב בסכין פילה פורל, מעבירים לקערה, מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים היטב.

יוצרים קציצות המבורגר ומעבירים למקרר לחצי שעה.

מערבבים מיונז/קרם פרש עם שמן אבוקדו ומתבלים במעט מלח ופלפל.

מחממים היטב מחבת כבדה, יוצקים שמן אבוקדו ומטגנים את הקציצות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות