מתכון

המבורגר פורל בשמן אבוקדו

המבורגר שונה, מתאים למי שלא אוכל בשר אך לא מוכן לוותר על שיגעון ההמבורגרים ששוטף את ישראל

השף אריק פורת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
השף אריק פורת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:חמישה סועדים
זמן בישול:חצי שעה

רכיבים

  • 800 גרם פילה פורל נקי מעצמות
  • חצי בצל אדום קטן קצוץ
  • 2 גבעולי שמיר
  • גרידה מלימון אחד
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • חצי כפית זרעי כוסברה טחונים
  • פלפל שחור גרוס / מלח
  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כף פירורי לחם
  • 2 כפות מיונז או 2 כפות קרם פרש
  • 2 כפות שמן אבוקדו
  • 4 פרוסות עגבנייה, 4 עלי חסה פריכים
  • 4 לחמניות המבורגר

הוראות הכנה

קוצצים היטב בסכין פילה פורל, מעבירים לקערה, מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים היטב.

יוצרים קציצות המבורגר ומעבירים למקרר לחצי שעה.

מערבבים מיונז/קרם פרש עם שמן אבוקדו ומתבלים במעט מלח ופלפל.

מחממים היטב מחבת כבדה, יוצקים שמן אבוקדו ומטגנים את הקציצות.

תגובות