פילה לוקוס ופירות ים

עופר אבגיל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר אבגיל, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
פילה לוקוס ופירות ים
  • 200 גרם פילה לוקוס
  • 5 מולים
  • 4 שרימפס קריסטל מקולפים
  • 1 ארטישוק מבושל ומקולף חתוך לרבעים
  • 3 עגבניות שרי חצויות
  • 4 גבעולי תרד טורקי
  • 4-3 שיני שום אפויות
  • 50 מ"ל יין לבן יבש
  • שמן זית, מלח ופלפל

צולים את הדג בגריל או סוגרים במחבת פסים כבדה וממשיכים באפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות.

מחממים במחבת מעט שמן זית ומוסיפים את שיני השום ואת רבעי הארטישוק. משחימים מעט ויוצקים את היין הלבן.

מוסיפים את המולים ומבשלים כ-4-3 דקות. מוסיפים שרימפס ומבשלים כ-2 דקות. מכניסים תרד ועגבניות. מקפיצים ביחד 2 דקות ומתבלים. מניחים על צלחת הגשה את פילה הלוקוס ומעליו את פירות הים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ