פילה לוקוס ופירות ים

עופר אבגיל, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עופר אבגיל, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
פילה לוקוס ופירות ים של עופר אביגיל
פילה לוקוס ופירות ים

רכיבים

הוראות הכנה

צולים את הדג בגריל או סוגרים במחבת פסים כבדה וממשיכים באפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות.

מחממים במחבת מעט שמן זית ומוסיפים את שיני השום ואת רבעי הארטישוק. משחימים מעט ויוצקים את היין הלבן.

מוסיפים את המולים ומבשלים כ-4-3 דקות. מוסיפים שרימפס ומבשלים כ-2 דקות. מכניסים תרד ועגבניות. מקפיצים ביחד 2 דקות ומתבלים. מניחים על צלחת הגשה את פילה הלוקוס ומעליו את פירות הים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ