פילה לוקוס ופירות ים - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פילה לוקוס ופירות ים

דרגת קושי: קל
פילה לוקוס ופירות ים של עופר אביגיל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם פילה לוקוס

5 מולים
4 שרימפס קריסטל מקולפים
1 ארטישוק מבושל ומקולף חתוך לרבעים
3 עגבניות שרי חצויות
4 גבעולי תרד טורקי
4-3 שיני שום אפויות
50 מ"ל יין לבן יבש
שמן זית, מלח ופלפל

הוראות הכנה

צולים את הדג בגריל או סוגרים במחבת פסים כבדה וממשיכים באפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות.

מחממים במחבת מעט שמן זית ומוסיפים את שיני השום ואת רבעי הארטישוק. משחימים מעט ויוצקים את היין הלבן.

מוסיפים את המולים ומבשלים כ-4-3 דקות. מוסיפים שרימפס ומבשלים כ-2 דקות. מכניסים תרד ועגבניות. מקפיצים ביחד 2 דקות ומתבלים. מניחים על צלחת הגשה את פילה הלוקוס ומעליו את פירות הים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות