קרפצ'יו דג ים - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרפצ'יו דג ים

דרגת קושי: קל
קרודו דג ים
בועז לביא
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

פילה דג ים - פילה אחד נקי מעצמות

כף זרעי עגבניות
כפית מיץ לימון
כפית שמן זית
5 טבעות צ'ילי טרי פרוס
כפית טוביקו ירוק (ביצי דגים)
1/2 כפית גרידת תפוז
קורט מלח ופלפל

הוראות הכנה

פורסים את הפילה לפרוסות דקות.

מניחים בין הפרוסות נייר אפייה ומשטיחים בזהירות עם פטיש בשר עד לקבלת משטח דק.

מניחים את פילה הדג בצלחת ומעליו מפזרים זרעי עגבניות, טבעות צ'ילי, טוביקו וגרידת תפוז.

מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות