תבשיל קפונטה ומוסר ים - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל קפונטה ומוסר ים

6 מנות דרגת קושי: קל
דג קפונטה ומוסר ים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

כף שמן זית

רבע פלפל ירוק חריף פרוס לעיגולים
כפית גרידת לימון
6 פילטים מוסר ים, במשקל 150 גרם היחידה
עלי בזיליקום

הוראות הכנה

מחממים כף שמן זית במחבת על להבה בינונית, מוסיפים עיגולי פלפל חריף וגרידת לימון ומטגנים כדקה. מוסיפים רוטב קפונטה ורבע כוס מים. מרתיחים. מניחים את הדגים כשצד העור כלפי מטה, מפזרים מעל עלי בזיליקום וממליחים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עשר דקות. מגישים עם לחם טרי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות