סלמון צרוב של השפית רימה אולברה - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלמון צרוב של השפית רימה אולברה

פילה סלמון טרי צרוב במנה קלילה, טעימה ומהירה להכנה

4-6 מנות דרגת קושי: קל
פילה סלמון במחבת
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גרם פילה סלמון טרי ומנוקה מעור ועצמות

2 ראשי חסה אמריקאית שטופים היטב וחתוכים לרצועות
חבילת נבטים סיניים
חבילת נבטי צנונית
צרור נענע, בזיליקום וכוסברה, שטופים ומופרדים לעלים
צרור בצל ירוק קצוץ דק
אופציה: פומלית או מנגו

לרוטב:

רבע כוס ריבת תפוז

רבע כוס חומץ אורז
שן שום קצוצה
4 כפות רוטב סויה
צ'ילי טרי לפי הטעם
רבע כוס שמן קנולה
אופציה: 3 כפות רוטב דגים

הוראות הכנה

צורבים את הסלמון על מחבת טפלון ללא שמן כ-2 דקות מכל צד עד לרמת עשייה מדיום.

מניחים על צלחת בטמפרטורת החדר. ממליחים.

מערבבים במערבל את רכיבי הרוטב. מתקנים תיבול.

בקערת הגשה מערבבים את הירקות. קורעים את הסלמון ביד ומוזגים מעל את הרוטב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות