מתכון

סלמון צרוב של השפית רימה אולברה

פילה סלמון טרי צרוב במנה קלילה, טעימה ומהירה להכנה

רימה אולברה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רימה אולברה, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות
פילה סלמון במחבת

רכיבים

  • 400 גרם פילה סלמון טרי ומנוקה מעור ועצמות
  • 2 ראשי חסה אמריקאית שטופים היטב וחתוכים לרצועות
  • חבילת נבטים סיניים
  • חבילת נבטי צנונית
  • צרור נענע, בזיליקום וכוסברה, שטופים ומופרדים לעלים
  • צרור בצל ירוק קצוץ דק
  • אופציה: פומלית או מנגו

לרוטב:

  • רבע כוס ריבת תפוז
  • רבע כוס חומץ אורז
  • שן שום קצוצה
  • 4 כפות רוטב סויה
  • צ'ילי טרי לפי הטעם
  • רבע כוס שמן קנולה
  • אופציה: 3 כפות רוטב דגים

הוראות הכנה

צורבים את הסלמון על מחבת טפלון ללא שמן כ-2 דקות מכל צד עד לרמת עשייה מדיום.

מניחים על צלחת בטמפרטורת החדר. ממליחים.

מערבבים במערבל את רכיבי הרוטב. מתקנים תיבול.

בקערת הגשה מערבבים את הירקות. קורעים את הסלמון ביד ומוזגים מעל את הרוטב.

תגובות