שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
גיא סלוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גיא סלוק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
תבשיל פירות ים ופסטיס
תבשיל פירות ים ופסטיסצילום: שגיא שוורץ

רכיבים

  • 4 כפות חמאה
  • 3 כפות שיני שום פרוסות
  • 4 כפות של עגבניות מגורדות
  • 2 צ'ייסרים של פסטיס

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם חצי מכמות החמאה, מוסיפים את הסרטנים, מקפיצים ומוסיפים את המולים. מתבלים במלח, פלפל וטימין ומקפיצים.

מוסיפים את הקלמרי, שיני השום והעגבניות המגורדות. מקפיצים קלות, מוסיפים את הפסטיס ורציר ירקות שורש ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השרימפס ומכסים את המחבת למשך דקה. פותחים, מצמצמים, מכבים את האש, מוסיפים את שאר החמאה ומעבירים לצלחת הגשה עם הרוטב. מפזרים פטרוזיליה מעל המנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ