מתכון |

תבשיל פירות ים ופסטיס

גיא סלוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיא סלוק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
תבשיל פירות ים ופסטיס
תבשיל פירות ים ופסטיסצילום: שגיא שוורץ
  • חצי קילו סרטנים
  • חצי קילו שרימפס
  • חצי קילו קלמרי חתוך לטבעות
  • חצי קילו מולים
  • 4 כפות חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • טימין
  • 3 כפות שיני שום פרוסות
  • 4 כפות של עגבניות מגורדות
  • 2 צ'ייסרים של פסטיס
  • מצקת של ציר ירקות שורש
  • פטרוזיליה קצוצה

מחממים מחבת עם חצי מכמות החמאה, מוסיפים את הסרטנים, מקפיצים ומוסיפים את המולים. מתבלים במלח, פלפל וטימין ומקפיצים.

מוסיפים את הקלמרי, שיני השום והעגבניות המגורדות. מקפיצים קלות, מוסיפים את הפסטיס ורציר ירקות שורש ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השרימפס ומכסים את המחבת למשך דקה. פותחים, מצמצמים, מכבים את האש, מוסיפים את שאר החמאה ומעבירים לצלחת הגשה עם הרוטב. מפזרים פטרוזיליה מעל המנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ