תבשיל פירות ים ופסטיס - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל פירות ים ופסטיס

דרגת קושי: קל
תבשיל פירות ים ופסטיס
שגיא שוורץ
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי קילו סרטנים

חצי קילו שרימפס
חצי קילו קלמרי חתוך לטבעות
חצי קילו מולים
4 כפות חמאה
מלח
פלפל
טימין
3 כפות שיני שום פרוסות
4 כפות של עגבניות מגורדות
2 צ'ייסרים של פסטיס
מצקת של ציר ירקות שורש
פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם חצי מכמות החמאה, מוסיפים את הסרטנים, מקפיצים ומוסיפים את המולים. מתבלים במלח, פלפל וטימין ומקפיצים.

מוסיפים את הקלמרי, שיני השום והעגבניות המגורדות. מקפיצים קלות, מוסיפים את הפסטיס ורציר ירקות שורש ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השרימפס ומכסים את המחבת למשך דקה. פותחים, מצמצמים, מכבים את האש, מוסיפים את שאר החמאה ומעבירים לצלחת הגשה עם הרוטב. מפזרים פטרוזיליה מעל המנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות