פיש אנד צ'יפס - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיש אנד צ'יפס

נתחים של פילה דג בציפוי פירורי לחם פריך ותפוחי אדמה זהובים על יד. מנה טעימה שלא דורשת הרבה השקעה במטבח

4 מנות דרגת קושי: קל
פיש אנד צ'יפס
רועי ברקוביץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם תפוחי אדמה קלופים חתוכים לשמיניות

600 גרם דג קוד או בורי מפולטים ונקיים מעצמות

לבלילה:

250 גר' קמח

1 ביצה
200 מ"ל מים קרים
קורט מלח

לציפוי:

250 גר' פירורי לחם

50 גר' שקדים קלויים
גרידה מלימון אחד
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

משרים את תפוחי האדמה במי קרח כדי שלא ישחירו.

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הציפוי.

במחבת רחבה מחממים שמן קנולה. טובלים את נתחי הפילה בבלילה, אחריה בציפוי ומניחים בזהירות בשמן הלוהט מטגנים עד לכדי הזהבה מכל צד.

מוציאים את פלחי תפוחי האדמה מהמים, מייבשים בנייר סופג ומטגנים גם אותם עד לכדי הזהבה. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות