דג בורי ברוטב יוגורט ושמיר לימוני - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דג בורי ברוטב יוגורט ושמיר לימוני

בימים חמים אין כמו ארוחה המבוססת על דגים. השף עמוס שיאון (הלנה בנמל) לקח את הבורי והוסיף אליו יוגורט ולימון ומדובר בחגיגה במחבת

2 מנות דרגת קושי: קל
באדיבות המקום
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

1 כוס יוגורט

חצי כוס שמיר קצוץ

2 שיני שום קצוצות

גרידה מלימון אחד

חצי כוס שמנת מתוקה

חצי כפית מלח

2 פילטים של בורי (או אמנון)

כפית סומק

כפית פיסטוק טחון

חופן שעועית ירוקה חלוטה במים מומלחים ומסוננת

להגשה: מעט סומק ופיסטוק

הוראות הכנה

במחבת גדולה מרתיחים את היוגורט, השמנת, השום, השמיר וגרידת הלימון.

לאחר 3 דקות רתיחה מוסיפים את הפילה של הבורי, ממליחים ומניחים את השעועית מעל,

מכסים את המחבת ומבשלים כ-3 דקות עד שהדג מבושל לגמרי.

מפזרים סומק ופיסטוק ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות