מתכון |

קציצות דג ים על סלט טבולה עשבי תיבול

מנה שאפשר להכין בקלות ליום עבודה. אחרי ההכנה, כל מה שנשאר זה להכניס למיקרו

ברק אלמיש, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ברק אלמיש, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
4 סועדים
קציצות דג ים על סלט טבולהצילום: דודו בכר

רכיבים

חומרי הטבולה:

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ