מתכון

קציצות דג ים על סלט טבולה עשבי תיבול

מנה שאפשר להכין בקלות ליום עבודה. אחרי ההכנה, כל מה שנשאר זה להכניס למיקרו

ברק אלמיש, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ברק אלמיש, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
קציצות דג ים על סלט טבולה
קציצות דג ים על סלט טבולהצילום: דודו בכר

רכיבים

חומרי הטבולה:

הוראות הכנה

הקציצות:

בעזרת סכין חדה קוצצים את הדג לחתיכות קטנות ומוסיפים לקרש החיתוך את עשבי התיבול והשום. ממשיכים לקצוץ בעזרת הסכין את המרכיבים ביחד עד שהם הופכים להומוגניים. לאחר מכן יש להניח במקרר ל-3 שעות להתייצב.

לאחר מכן יוצרים מהמסה קציצות במשקל בין 80 גרם ל100 גרם כל אחת.

מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות עד שהן מושחמות משני הצדדים (כדקה מכל צד) מניחים בצד על נייר סופג ומאחסנים בכלי אחסון.

הטבולה:

בקערה לסלט מערבבים את כל העשבי תיבול יחד עם קוביות העגבנייה, הבורגול והשום
מתבלים במלח פלפל שמן זית מיץ לימון.

הגשה:

במיקרו או בטוסטר אובן מחממים את הקבב דג ובצלחת מסדרים את הטבולה. על הטבולה מניחים 3 קציצות, קצת עלי כוסברה טריים וזילוף של שמן זית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ