סרטנים בגריל - מתכונים למנגל ולמדורה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סרטנים בגריל

מנה למתקדמים: למה להסתפק בסתם שיפודים, אם אפשר ללכת על גריל סרטנים? מתכון של השף אסף שנער ממסעדת חוות צוק

דרגת קושי: קל
סרטנים בגריל
גלי קלומק

הטעם המתקתק של בשר הסרטנים, העשן שיוצא מהגחלים והלימון יוצרים שילוב מצוין. כדאי ליהנות מהמנה בצד בקבוק או פחית בירה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

סרטנים (כ-2 סרטנים לאדם)

1-1.5 פלפל חריף, חתוך לפרוסות
2 לימונים, חתוכים לפלחים
מלח ופלפל
שיני שום
מיץ מ-1 לימון
פלפל שאטה
כוסברה

הוראות הכנה

שמים סרטנים בקערה גדולה. חוצים אותם לחצי.

חותכים פלחים של פלפל חריף ולימון, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים כמה שיני שום וקוצצים.

מכניסים לקערת הסרטנים.

מניחים על הגריל ומבשלים הכל, כולל הלימונים והפלפל, עד שמוכן (ששריון הסרטן הופך לאדום והבשר ללבנבן).

מורידים מהגריל, סוחטים מעל מעט לימון ומוסיפים פלפל שאטה וכוסברה.

*

ניתן (אך לא חובה) לשפוך 1/2 כוסית עראק על הסרטנים ועל הגחלים לפני שמורידים מהגריל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות