קציצות דגים תאילנדיות מתכון | מתכון לקציצות דגים של בית תאילנדי - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טוט מאן פלה - קציצות דגים תאילנדיות

קציצות דגים מתובלות מדרום תאילנד, המוגשות חמות לצד רוטב צ'ילי מתוק

דרגת קושי: קל
טוט מאן פלה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-4 מנות:

400 גרם בשר מדג ים לבחירתכם

8-7 תרמילי לוביה (או אפונה סינית בחורף), קצוצים לחתיכות ברוחב של חצי ס"מ

ביצה

כפית גדושה של משחת קארי אדום

12 עלי קפיר ליים שהושרו במים חמים  ל-10 דקות ונחתכו לשערות דקיקות

חצי כפית עמילן תפוח אדמה

קורט מלח

להגשה: רוטב צ'ילי מתוק עם מעט מלפפון קצוץ, בוטנים וכוסברה

הוראות הכנה

מערבבים היטב את הדג, הביצה, המלח והעמילן. מעבירים למיקסר וטוחנים עד שהתערובת נעשית אחידה ודביקה (כחמש דקות). מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים אותם ביד עד לקבלת תערובת אחידה.

בווק או בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. בידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות ושטוחות ומטגנים בשמן לוהט עד להשחמה, כדקה וחצי מכל צד. מגישים לצד קערית רוטב צ'ילי מתוק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות