דג מאודה - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דג מאודה

דרגת קושי: קל
דג מאודה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

דג ים טרי שלם לבחירה, במשקל של כ-400 גרם

20 גרם שורש ג'ינג'ר טרי חתוך לגפרורים

חצי גבעול סלרי אמריקאי

50 מ"ל רוטב סויה

סיר אידוי

הוראות הכנה

יוצרים עם סכין חתכים אלכסוניים לרוחב הדג במרווחים. מניחים את הדג בצלחת מאורכת ועמוקה. מניחים על הדג את הג'ינג'ר והסלרי ויוצקים את הסויה מעל. מעבירים לסיר אידוי למשך כרבע שעה עד עשרים דקות. מומלץ להגיש לצד אורז לבן וירקות מאודים כמו ברוקולי, כרוב וכרובית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות