מתכון |

דג מאודה בסגנון תאילנדי

לפי מתכון של יריב מלילי ממסעדת בית תאילנדי

יריב מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יריב מלילי, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • דג ים טרי שלם לבחירה, במשקל של כ-400 גרם
  • 20 גרם שורש ג'ינג'ר טרי חתוך לגפרורים
  • חצי גבעול סלרי אמריקאי
  • 50 מ"ל רוטב סויה
  • סיר אידוי

הוראות הכנה

יוצרים עם סכין חתכים אלכסוניים לרוחב הדג במרווחים. מניחים את הדג בצלחת מאורכת ועמוקה. מניחים על הדג את הג'ינג'ר והסלרי ויוצקים את הסויה מעל. מעבירים לסיר אידוי למשך כרבע שעה עד עשרים דקות. מומלץ להגיש לצד אורז לבן וירקות מאודים כמו ברוקולי, כרוב וכרובית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ