סלט קלמרי תאילנדי (יאם פלהמוק) - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט קלמרי תאילנדי (יאם פלהמוק)

סלט תאילנדי קלאסי ממתכון של השף יריב מלילי מבית תאילנדי

דרגת קושי: קל
יאם פלהמוק (סלט קלמרי)
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 דיונונים טריים ונקיים חתוכים לרוחב, כולל הראש, חלוטים למשך כ-45 שניות

גבעול סלרי אמריקאי חתוך לאלכסון בפרוסות דקות

5 עגבניות שרי פרוסות לרבעים

חצי בצל פרוס דק לאורך

גבעול בצל ירוק (רק העלים) חתוך לפרוסות של 5 ס"מ

פלפל צ'ילי אדום וירוק בתוספת שן שום כתושים יחדיו במכתש ועלי

2.5 כפות רוטב מי דגים

כף וחצי מיץ ליים או לימון סחוטים

כף רוטב סיראטצ'ה

הוראות הכנה

בכלי ערבוב מכניסים את כל המרכיבים. את רוטב מי הדגים והתבלינים מוסיפים בסוף. מערבבים בעדינות, עד שכל הטעמים מתפזרים היטב, ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות