פאד קאפאו הוי - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פאד קאפאו הוי

דרגת קושי: קל
פאד קאפאו הוי
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שקית מולים שטופים היטב מחול ומושרים למשך כחצי שעה במי קרח

2 פלפלים אדומים ואחד ירוק פרוסים דק

26 עלי קפיר ליים

חצי גבעול למון גראס קצוץ דק

3 שיני שום קצוצות

חצי בצל סגול פרוס

6 גבעולי ריחן פרסי קרועים בידיים

3 כפות רוטב צדפות

כף סויה בהירה

כפית סוכר

3 כפות שמן

הוראות הכנה

מחממים בווק את השמן. מוסיפים את השום, הבצל, הפלפל החריף, הלמון גראס והקפיר ליים ומערבבים קלות כדקה. מוסיפים את המולים ואת הרטבים והסוכר. מערבבים קלות עד שכל המולים נפתחים. תוך כדי פתיחת המולים מוסיפים את הריחן הפרסי למשך עוד כחצי דקה, מערבבים קלות ומגישים. 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות