מתכון

פאד קאפאו הוי

יריב מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
פאד קאפאו הוי
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • שקית מולים שטופים היטב מחול ומושרים למשך כחצי שעה במי קרח
  • 2 פלפלים אדומים ואחד ירוק פרוסים דק
  • 26 עלי קפיר ליים
  • חצי גבעול למון גראס קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • חצי בצל סגול פרוס
  • 6 גבעולי ריחן פרסי קרועים בידיים
  • 3 כפות רוטב צדפות
  • כף סויה בהירה
  • כפית סוכר
  • 3 כפות שמן

הוראות הכנה

מחממים בווק את השמן. מוסיפים את השום, הבצל, הפלפל החריף, הלמון גראס והקפיר ליים ומערבבים קלות כדקה. מוסיפים את המולים ואת הרטבים והסוכר. מערבבים קלות עד שכל המולים נפתחים. תוך כדי פתיחת המולים מוסיפים את הריחן הפרסי למשך עוד כחצי דקה, מערבבים קלות ומגישים. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ