פו פאד פריק פאו - דגים ופירות ים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פו פאד פריק פאו

דרגת קושי: קל
פו פאד פריק פאו
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לשני סועדים:

6 סרטנים חצויים ללא שריון הגב

4 ביצים

2 כפות גדושות של מחית צ'ילי עם תמרינדי של מזרח ומערב (ניתן לקנות במכולות האסיאתיות)

4 כפות רוטב דגים 

פלפל חריף אדום ופלפל חריף ירוק פרוסים דק

בצל בינוני חתוך

גבעול וחצי סלרי

3 כפות שמן

הוראות הכנה

בווק מטגנים את הביצה ומקשקשים אותה. כשהיא חצי עשויה מוספים את מחית הצ'ילי ומערבבים היטב. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים לאט לאט על אש בינונית במשך 5 עד 7 דקות, עד שהסרטנים מתבשלים. מגישים לצד אורז לבן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות