מתכון

פו פאד פריק פאו

יריב מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
יריב מלילי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
פו פאד פריק פאו

רכיבים

  • 6 סרטנים חצויים ללא שריון הגב
  • 4 ביצים
  • 2 כפות גדושות של מחית צ'ילי עם תמרינדי של מזרח ומערב (ניתן לקנות במכולות האסיאתיות)
  • 4 כפות רוטב דגים
  • פלפל חריף אדום ופלפל חריף ירוק פרוסים דק
  • בצל בינוני חתוך
  • גבעול וחצי סלרי
  • 3 כפות שמן

הוראות הכנה

בווק מטגנים את הביצה ומקשקשים אותה. כשהיא חצי עשויה מוספים את מחית הצ'ילי ומערבבים היטב. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים לאט לאט על אש בינונית במשך 5 עד 7 דקות, עד שהסרטנים מתבשלים. מגישים לצד אורז לבן.

תגובות