סשימי סלמון ובס על ירקות קצוצים

מתכון מהיר לסשימי שכיף להכין בבית אבל מניב תוצאה בדיוק כמו במסעדה

אקיקו בן צבי, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אקיקו בן צבי, שפית אורחת
סשימי סלמון ובס איזוקרי על ירקות קצוצים של שפית אקיקו בן צבי.צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

רכיבים

  • 70 גרם סלמון חתוך דק דק

  • 50 גרם בס חתוך דק דק

  • 20 גרם שבבי קולרבי

  • 20 גרם גזר מגורר לרצועות דקיקות (ניתן לגרר בפומפייה)

  • 1/2 מלפפון חתוך לאורכו ופרוס חלקית לרצועות דקיקות בצורת מניפה

  • רוטב סויה

  • שמן שומשום

הוראות הכנה

על צלחת הגשה מפזרים את הירקות בצורה הרצויה. מעליהם, מסדרים את רצועות הדג הדקיקות. מעל הכל יוצקים מעט סויה ומעט שמן שומשום ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ