פאולין שובל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פאולין שובל
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
50 דקות
דג בר מאודה על מצע פטריות שיטאקי של פאולין שובל.צילום: פאולין שובל

רכיבים

  • 4 חבילות פטריות שיטאקי טריות

  • 4 יחידות פילה דג בר ים

  • 1 בצל גדול

  • מלח, לפי הטעם

  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם

  • 2 כפות שמן קנולה לא מזוכך בכבישה קרה

  • 1/4 כוס יין לבן

  • 1 מיכל שמנת לבישול

  • תימין לפי הטעם

  • 1/2 כוס מים

הוראות הכנה

1. מסירים את הרגליים של הפטריות. קולפים את הבצל, חותכים לטבעות וחוצים אותן.

2. שוטפים את פילה הדג, מייבשים ומתבלים אותו במלח ובפלפל. שומרים בצד.

3. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מכל הצדדים במשך כשתי דקות. מוסיפים את היין ומצמצמים כמעט לגמרי. מתבלים לפי הטעם.

4. יוצקים את השמנת וחצי כוס מים. מניחים את הדגים מעל הפטריות וסוגרים את הסיר במכסה. מבשלים על אש נמוכה במכסה סגור במשך 10 דקות.

5. מגישים את הדג על מצע הפטריות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ