סביצ'ה מוסר עם ענבים אדומים וקרם פרנו

מנת דג נא קלה, קרירה ומרעננת. לפני שאתם חותכים את הדג לקוביות, קררו אותו - יהיה קל יותר לחתוך אותו

אלרן בוזגלו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אלרן בוזגלו, שף אורח
סביצ'ה מוסר עם ענבים אדומים וקרם פרנו של שף אלרן בוזגלו.צילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 150 גרם פילה מוסר

  • 1 כף שמן זית

  • 1 כף מיץ לימון

  • חופן כוסברה

  • מלח

לקציפת הפרנו:

  • 1 כף פרנו (15 מ"ל)

  • 1/2 גביע שמנת חמוצה 15% שומן

  • קורט מלח

להגשה:

  • סילאן, לפי הטעם

  • 10 ענבים אדומים

הוראות הכנה

הכנת סביצ'ה המוסר:

חותכים את הדג לקוביות שוות. מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, כוסברה ומלח. מערבבים ומניחים בכלי הגשה.

הכנת קציפת הפרנו:

מוסיפים 15 מ"ל פרנו לשמנת חמוצה, מוסיפים קמצוץ מלח ומקציפים בבלנדר ידני עד שמתקבלת קציפה אוורירית.

הרכבת המנה:

מניחים כף גדושה של קציפת פרנו מעל מנת הדג. יוצקים מעט סילאן ומגישים עם ענבים בצד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ