קוביות סלמון כבושות, טפנד זיתים ואגוזי לוז

גם אתם חושבים שהחלק הכי טעים באירועים הוא המתאבנים? אז הנה מנה קטנה, שפותחת את התיאבון בגדול

אבי שטייניץ, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אבי שטייניץ, שף אורח
קוביות סלמון כבושות, טפנד זיתים ואגוזי לוז של שף שף אבי שטייניץ.צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

רכיבים

  • 300 גרם פילה סלמון נורווגי טרי ונקי מעור ועצמות

  • 5 כפות שמן זית משובח

  • מלח ים אטלנטי

  • פלפל שחור גרוס טרי

  • 15 אגוזי לוז קלויים וחצויים

  • 2 צנוניות קטנות פרוסות

  • 2 כפות טפנד

  • 2 כפיות איקרה

  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה

חותכים את פילה הסלמון לקוביות קטנות, מניחים בקערה ומערבבים עם שמן הזית, המלח והפלפל הגרוס.

הרכבת המנה:

בעזרת כפית, מושחים מעט מהטפנד על הצלחת. מזלפים את האיקרה לעיגול קטן בעזרת שקיק זילוף. מפזרים את קוביות הסלמון בצורה אסימטרית. מפזרים את הצנוניות ואת אגוזי הלוז לצד הסלמון.

מטפטפים על הצלחת את השמן שנשאר בקערה, ולסיום מפזרים מעל את עלי הבזיליקום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ