סביצ'ה ירקות ועלים ירוקים עם יוגורט עזים

מסדרים את הדג והירקות על צלחת בצורת כתר ויוצקים במרכז הצלחת את היוגורט

אייל דיין, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אייל דיין, שף אורח
סביצ'ה ירקות ועלים ירוקים עם יוגורט עזים של שף אייל דיין.צילום: טל סיון-צפורין

רכיבים

  • 80 גרם דג ים לבן (מוסר או אינטיאס), חתוך לקוביות קטנות

  • 2 מלפפונים ירוקים

  • 1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות

  • 1/4 קולורבי חתוך לרצועות דקות

  • 1/2 צנונית חתוכה לטבעות דקות

  • מעט פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק

  • 3 כפות יוגורט עזים

  • 2 חופני תערובת עלים ירוקים נענע, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק

  • 2-3 כפות שמן זית

  • מעט מיץ לימון סחוט טרי

  • קמצוץ מלח

  • קמצוץ פלפל שחור גרוס טרי

הוראות הכנה

הכנת הירקות:

חוצים את המלפפונים לשניים לאורכם ומסלקים בכפית או בסכין את החלק הפנימי עם הגרעינים. קוצצים את המלפפונים לרצועות דקות (גפרורים). מכניסים לקערה את כל הירקות הקצוצים ומוסיפים את קוביות הדג. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל – בטעם מודגש יותר של לימון – ומערבבים.

הרכבת המנה:

מסדרים את הדג והירקות על צלחת בצורת כתר, יוצקים במרכז הצלחת את יוגורט העזים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ