פילה מוסר מאודה עם אספרגוס

המנה פשוטה אך מפתיעה, האידוי מותיר את הדג עסיסי ורך, והוא קל, זריז ומתאים לימים חמים

שניר אנג סלע, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שניר אנג סלע, שף אורח
פילה מוסר מאודה עם אספרגוס של שניר אנג סלע.צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן; כלים: סטודיו NOW POTTERY

רכיבים

  • 1 פילה מוסר ים (במשקל 150-200 גרם) עם העור

  • 3 גבעולי אספרגוס

  • 2 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד)

  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס לאורך

  • מלח ופלפל שחור

  • 1/2 לימון

הוראות הכנה

מרתיחים מים בסיר בגודל שמתאים לסלסלת האידוי. מניחים בסלסילה את כל המרכיבים כשעור הדג כלפי מעלה וסוגרים.

מקטינים את האש עד שהמים מבעבעים בעדינות ומניחים מעל את סלסלת האידוי. מאדים כ-12 דקות עד שהדג מלבין.

מוציאים את הסלסלה בזהירות ומסדרים את המרכיבים בצלחת הגשה. מתבלים במלח ופלפל ובלימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ