אמנון מושחם עם סלק מזוגג, תפוז ותפוח מקורמל

הדג מקבל כאן שלל טעמים, חמוצים ומתוקים, מהפירות ומהסלק, עם רמז של צלייה ואדמה ברקע

מאיר עזר וניב כהן, שפים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאיר עזר וניב כהן, שפים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
45 דקות
אמנון מושחם עם סלק מזוגג, תפוז ותפוח פינק מקורמל של שף מאיר עזר ושף ניב כהן.צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

רכיבים

  • 4 יחידות פילה אמנון (כ-150 גרם ליחידה)

  • 4 סלקים גדולים מבושלים ומקולפים

  • 100 מ"ל מירין

  • 50 מ"ל + כף שמן זית

  • 1 שן שום פרוסה

  • תפוז חוך לפלחים

  • מיץ מתפוז אחד

  • תפוח עץ פינק ליידי

  • 50 גרם סוכר דמררה

  • מלח

  • פלפל שחור

הוראות הכנה

מחממים את הרוטב עם הסלק והתפוזים. מסדרים את פרוסות הסלק החם על צלחת. מעל הסלק מניחים את הדג, ומציבים במאונך את פרוסות התפוח האפויות. מקשטים ברוטב שנשאר במחבת של הסלק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ