לוקוס ברוטב פלפלים ועגבניות

לשישי או לבראנץ': לוקוס, מלך הדגים, מוגש עם רוטב פיקנטי ומתובל עם המון פלפלים ועגבניות

מסעדת מוברשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מסעדת מוברשם
לוקוס ברוטב פלפלים ועגבניותצילום: אפיק גבאי

רכיבים

  • 1 דג לוקוס במשקל 600 גרם, פרוס לפרוסות

  • 1/2 כוס שמן זית

  • 1 פלפל צהוב

  • 1 פלפל אדום

  • 1 פלפל ירוק

  • 2 פלפלים אדומים חריפים

  • 2 עגבניות

  • 1 ראש שום

  • חופן כוסברה

  • 1 כפית כמון

  • מלח

  • 2 כפות פפריקה

  • 1 כפית כורכום

  • 1 כוס מים

הוראות הכנה

חותכים את הפלפלים והעגבניות לחתיכות קטנות, מרסקים את שיני השום וקוצצים את הכוסברה. מערבבים את כל הירקות והתבלינים. יוצקים את תערובת הפלפלים ואת המים לסיר ומבשלים כחצי שעה.

מטגנים את הדג במחבת עם שמן הזית עד הזהבה.

מניחים את הדג בצלחת עמוקה או במחבת, יוצקים מעל את רוטב הפלפלים והעגבניות ומקשטים בכוסברה. רצוי להגיש לצד לחם שחור.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ