צ'רמולה: פילה דג במשרה
מניחים את הדג על צלחת ויוצקים מעל מנוזלי המשרה. מגישים כמנת אפריטיף קרה ורעננה
אשר חביבי
אשר חביבי
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
30 דקותצ'רמילה- תבשיל דג בתחמיץ של שף אשר חביבי.צילום: איתיאל ציון. סטיילינג: מאיה ליבנת-הרוש
רכיבים
2 פילטים של דג לבן ללא קוצים, חתוכים לרבעים
מעט שמן לטיגון הדגים
1 שן שום קצוצה דק
1/4 כוס שמן קנולה
3 כפות שמן זית
1 כף אריסה ביתית
קורט כמון
מלח
מיץ מלימון אחד
5 גבעולי כוסברה קצוצים גס
הוראות הכנה
מאדים את הדג במחבת מכוסה עם מעט שמן ומעט מים עד שהדג מוכן. מניחים בצד ומקררים.
מערבבים את שאר החומרים בקערה.
יוצקים חצי מכמות המשרה לכלי עם מכסה, מניחים מעל את הדג המאודה ומכסים ביתרת המשרה. סוגרים את הכלי ומכניסים למקרר ללילה.
הרכבת המנה:
מניחים את הדג על צלחת ויוצקים מעל מנוזלי המשרה. מגישים כמנת אפריטיף קרה.