צ'רמולה: פילה דג במשרה

מניחים את הדג על צלחת ויוצקים מעל מנוזלי המשרה. מגישים כמנת אפריטיף קרה ורעננה

אשר חביבי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אשר חביבי
צ'רמילה- תבשיל דג בתחמיץ של שף אשר חביבי.צילום: איתיאל ציון. סטיילינג: מאיה ליבנת-הרוש

רכיבים

  • 2 פילטים של דג לבן ללא קוצים, חתוכים לרבעים

  • מעט שמן לטיגון הדגים

  • 1 שן שום קצוצה דק

  • 1/4 כוס שמן קנולה

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 כף אריסה ביתית

  • קורט כמון

  • מלח

  • מיץ מלימון אחד

  • 5 גבעולי כוסברה קצוצים גס

הוראות הכנה

מאדים את הדג במחבת מכוסה עם מעט שמן ומעט מים עד שהדג מוכן. מניחים בצד ומקררים.

מערבבים את שאר החומרים בקערה.

יוצקים חצי מכמות המשרה לכלי עם מכסה, מניחים מעל את הדג המאודה ומכסים ביתרת המשרה. סוגרים את הכלי ומכניסים למקרר ללילה.

הרכבת המנה:

מניחים את הדג על צלחת ויוצקים מעל מנוזלי המשרה. מגישים כמנת אפריטיף קרה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ