סלט-טרטר סלמון עם אצות ים ומלפפונים פריכים

סלמון נא לצד מלפפון טרי — חלקלקות ורכות לעומת פריכות. טרטר בהשראה יפנית, שמבליט את משחק המרקמים המענג

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
10 דקות + השריה
סלט-טרטר סלמון עם אצות ים ומלפפונים פריכים של מיכאל גרטופסקי.צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

רכיבים

לטרטר:

לווינגרט יוזו (כ-350 מ"ל):

הוראות הכנה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ