בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת שף חדשה בטבריה מחיה מתכונים מלפני מאה שנה

אחרי תקופת בצורת ארוכה - מסעדת שף חדשה נפתחה השבוע בטבריה במלון הבוטיק "אירופה 1917" ובתפריטה: מתכונים טבריינים מסורתיים שייקחו אתכם מאה שנים אחורנית

2תגובות

בעולם זוהי מגמה ארוכת שנים ובכל עיר שמכבדת את עצמה בעולם אפשר למצוא לא מעט מסעדות מצוינות ממוקמות בבתי מלון. בארץ היו צריכים מסעדנים ומלונאים להתמודד במשך שנים ארוכות עם העובדה שישראלים אוהבים בתי מלון, אבל לא אוהבים מסעדות הממוקמות בבתי מלון. אט אט אנחנו עדים לשינויים קלים במגמה ויותר בתי מלון מצטיידים במסעדות שף הקורצות לקהל החיצוני ולאו דווקא לאורחי המלון. כך למדנו להכיר בזמן האחרון את בלו סקיי ולומינה של מאיר אדוני, את הרברט סמואל הכשרה ועלמה בוטיק של רושפלד, יאקימונו שעושה את זה עם הילטון...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו