בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איפה תמצאו את הפחזנית הטובה בתל אביב?

בייקרי חדש שנפתח בפאתי שוק הפשפשים מנסה להתהלך על הקו העדין במשולש שבין פריז, ניו יורק ויפו ובינתיים מצאנו בו את הפחזנית הטובה בעיר

5תגובות

צריך להוריד את הכובע בפני רותי ומתי ברודו (בראסרי וקופי בר) שהשכילו בזמנם לקחת את השם "בייקרי" ולהפוך אותו לשם קוד ישראלי, המאגד תחתיו גם קונדיטוריות וגם מאפיות, שכן אחריהם יכלו אופים וקונדיטורים לפתוח מקומות הממזגים בעדינות בין מוצרי קונדיטוריה למאפייה והכל יהיה בסדר. כזה הוא ה"מילק בייקרי" שנפתח לפני מספר ימים בפאתי שוק הפשפשים ובסמוך למלון מרקט האוס ביפו ומציף את האזור שבין ד"ר שקשוקה לחאן מנולי בריח מתקתק של אפייה. מאחורי המילק בייקרי עומדת, לשם שינוי, הקונדיטורית עדי קיהן שגלגלה את הרעיון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו