בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבחן התוצאה

אז איך הקמח נטול הגלוטן?

קמח חדש נטול גלוטן מבטיח תוצאות אחד לאחד מול קמח רגיל. סיון פלטין בדקה, אפתה וחזרה עם התוצאות

7תגובות

חולי צליאק רבים מעידים על כך שחייהם נעשו קלים יותר בשנים האחרונות, כשעוד ועוד מוצרים ללא גלוטן מצטרפים למדפי הסופר. ואולם המחירים של מרבית המוצרים גבוהים משמעותית מהמוצרים שעשויים קמח רגיל (לעתים עד יותר מ-300%), וגם חלק מהתחליפים עדיין לא מוצלחים מספיק מבחינת מרקם וטעם, על אף שיש שיפור משמעותי. אל המוצרים נטולי גלוטן הצטרף באחרונה קמח "כרגיל" של חברת אשבל. הוא מורכב מקמח אורז, קמח טפיוקה, עמילנים עתירי סיבים תזונתיים ומייצבים. הוא פותח על ידי השפית עינת מזור, אם לילדה צליאקית, ומיוצר בתנאים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו