${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקונדיטור הסודי שמשגע את תל אביב ואת באר שבע

19תגובות

הכל התחיל בשיחת טלפון ששאלה בחשש- "תגיד, שמעת על הקונדיטור משינקין שעושה מאפים צרפתיים בבית?" האמת היא שלא היה לי מושג. בחייו של כותב אוכל מגיעות אליך לא מעט שמועות על לא מעט שפים, בשלנים, אופים וקונדיטורים, אבל כשכמה וכמה אנשים מוערכים בתעשיית האוכל שאלו– "האם כבר טעמת את הפטיסרי של אמיל אוחיון?" אז עלה החשד שהגיע הזמן לבדוק מיהו אמיל אוחיון שמוכר בשקט מאפים צרפתיים קלאסיים שובי עין וגרם ללא מעט תל אביבים להשמין ולבאר שבעים להתמכר למקארונים שלו. בשיחה איתו הוא מנסה לשמור כמה שיותר על...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#