בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מוסד הטבעונות הירושלמי הוותיק מתרחב לתל אביב

המוסד הירושלמי הטבעוני ויליג' גרין מתרחב למרכז ופותח מקום בלב סצנת המסעדות הטבעוניות בתל אביב. האם השוק התל אביבי אינו רווי מדי?

5תגובות

בדיוק כשנדמה שתל אביב לא יכולה להכיל ולו עוד בית קפה אחד או מסעדה (או בר) על טהרת המזון הטבעוני, החליטו אנשי המסעדה הטבעונית הירושלמית הוותיקה – ויליג' גרין שזה הזמן להתרחב הלאה, לפרוץ את גבולות הבירה – ולהגיע לתל אביב. אין ספק שעם כל הכבוד לגל המסעדות האסיאתיות שנפתחו בכל רחבי הארץ בשנתיים האחרונות- עולם המסעדנות הטבעוני נתן את הקפיצה המרשימה ביותר בזמן הזה. אם עד לפני שנתיים למצוא מנה טבעונית טובה ומיוחדת במסעדת שף הייתה כרוכה בכאב ראש גם לסועד ובעיקר לשף, הרי שכיום אפילו במסעדות הבשר האדוקות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו