בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רוצים צ'יפס עם כף אחת של שמן? חכו שעה

תשכחו מהצ'יפסרים של שנות ה-80: הרולס רויס של סירי הטיגון בנוי משתי קומות ופלנצ'ה ומבטיח צ'יפס עם כמות נמוכה מאוד של שמן. סיון פלטין טיגנה, טעמה ובדקה האם הוא שווה את הכסף

12תגובות

בשלהי שנות ה-80 ותחילת שנות ה-90 כמעט בכל בית בישראל היה צ'יפסר חשמלי שתפס חצי שיש, ובשביל אכילת צ'יפס כל המשפחה נדרשה להתגייס – ילד אחד קילף, אחר ייבש את תפוח האדמה החתוכים (כדי שיהיו פריכים) וההורים שפכו גלונים של שמן למיכל הענקי וחיכו בקוצר רוח שיתחמם. כולם המתינו בסבלנות שטוגנים שמנמנים ופריכים ייחלצו מתוך הרשת אל הנייר הסופג, וקיבלו כוויה בפה כשלא הצליחו לחכות שיתקרר. ואז הגיעו המחקרים, שלוו בגורואי בריאות וספורט, ומושגים כמו כולסטרול, השמנה ורדיקלים חופשיים שלחו את הצ'יפסרים להעלות אבק...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו