בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

Takeat | מקום שקורא תגר על מחירי האוכל האורגני בארץ

רוחות של מחאה? לבני יחזקאל נמאס מהמחירים הגבוהים של אוכל בריא בארץ, אז הוא הקים את Takeat - קפטריה שתנסה לעשות מהפך ולשנות את כל מה שהלקוח הישראלי חשב על המילה "אורגני"

30תגובות

יכול להיות שזה המוח הישראלי שיודע לזהות קופה ומרשרשים בדרך הגורם לשלל ספקים ויצרנים להכפיל ולשלש (ולפעמים אף יותר) את מחיר חומר הגלם ברגע שמתחילים לדבר על מזון אורגני ולנצל את קהל היעד שלא יוותר על לחם, ירקות, קפה ופירות אורגניים. אבל האם אפשר אחרת? מקום חדש המתהלך על קו התפר שבין מעדנייה לקפיטריה עכשווית בשם  Takeat מעוניין לעשות את המהפכה הבאה בתחום האוכל ולהציע אוכל אורגני, דהיינו – סנדוויצ'ים, סלטים, קינוחים ומשקאות אורגניים רק ב-take away. מאחורי המיזם של טייקאיט עומד בני יחזקאל, השואף...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו