בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כל אחד יכול להיות קונדיטור. בערך

אחרי אבקות הפנקייק ועוגות השוקולד, תערובת חדשה מבקשת לאתגר את יכולות האפייה וטוענת כי כל אחד יכול להכין לבד מקרון, כמו קונדיטור. סיון פלטין נכנסה למטבח ובדקה האומנם. וגם: קרמבו פטל - מדהים או מבחיל?

9תגובות

אנחנו לא מכירים הרבה אנשים שיגידו לא לעוגיית מקרון. העוגיות האלה לא רק אופנתיות ויפות, הן גם טעימות בטירוף, כמובן אם יודעים להכין אותן כראוי. הבעיה היא שהן יקרות (4-9 שקלים ליחידה בקונדיטוריות ובשאר הפטיסרי), ולא פשוט להכין אותן בבית, מכיוון שהן מצריכות לא מעט עבודה ובמיוחד דיוק קפדני בכל התהליך - ממדידת הכמויות, דרך ההקצפה והזילוף ועד האפייה. ואחרי כל אלה, צריך עוד להכין מילוי קרמי שיחבר בין כל צמדי עוגיות. חברת המרשלג פיתחה עם השף רוני פרדי מרדכי תערובת להכנה ביתית של מקרונים. המוצר, שנקרא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו