בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יאניביצ'י: המחלבה שהפכה למסעדה

במושב בוסתן הגליל נפתחה מסעדה חדשה במבנה עתיק ששימש כמחלבה הראשונה של המקום. בתפריט פיוז'ן של מטבחים על מצע פסטורלי

4תגובות

בין עכו לנהריה ובינות עצי האקליפטוס של מושב בוסתן הגליל הפציעה לאחרונה מסעדה חדשה המצטרפת אל ליגת המסעדות שנפתחו באזור הצפון בשנתיים האחרונות, החל ממיכאל במושב לימן וכלה בטאפאס העכואי של אוסמה דלאל. המסעדה, יאניביצ'י שמה נפתחה על במבנה לשימור יפהפה ששימש כמחלבה הראשונה של המושב, עוד בימי קום המדינה. לחלבן ההונגרי שהקים את המחלבה הראשונה קראו יניבצ'י וכיותר ממחווה לו (בתוספת א' אחת) נקראה המסעדה. אביחי פחימה, שהקים את המסעדה, לא לוקח בקלות את העובדה שהיא נפתחה דווקא במבנה המחלבה הישן, מה עוד...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו