בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הספר שילמד אתכם להכין ממתקים כמו גדולים

לכבוד צאת המדריך החדש, "כישופי סוכר", מגלה המגדנאית רונית צין-קרסנטי את הטריקים והסודות של הכנת ממתקים בעבודת יד. הבונוס: מתכון קל לסוכריות על מקל

2תגובות

רונית צין-קרסנטי הייתה בכלל עיתונאית והקדישה לתחום 12 שנה מחייה, אבל תמיד הרגישה שחסרה לה היצירה, עד שעזבה את תפקידה האחרון בכתיבת מוסף "כלכליסט" כדי להפוך למגדנאית. שלוש שנים מאוחר יותר, אחר שהשתלמה במנעד קורסים וקראה כל ספר שיכלה לשים עליו את הידיים, גם אם זה אומר להזמין אותו מאיזה חור נידח בעולם או למשל לתרגם שורה-שורה מצרפתית, אל תאמרו יותר "רונית צין-קרסנטי עיתונאית", אלא "המגדנאית". או ליתר דיוק: קונפיסיירית. כלומר, מייצרת ממתקים בעבודת יד, והיא בין הבודדים בארץ וכעת היא אפילו מוציאה את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו