בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכירו: הסושיה הטבעונית הראשונה בישראל

אחרי הקפה, מסעדת השף, הגלידרייה, הפיצרייה, הקונדיטוריה והפיק אפ בר, הגיע גם תור הסושי הטבעוני. הכירו את גרין רול – הסושיה הטבעונית הראשונה בישראל

14תגובות

כשמצד אחד הווילג' גרין ומהצד השני זכאים ובין לבין – הארנב הירוק, ננוצ'קה ואבא גיל מדרום, ומהעבר השני - סידס ואנסטסיה שסוגרים את האזור מהצפון – אין ספק שאם יש מקום אחד בארץ בו כדאי לטבעונים ללכת לאיבוד מבלי לחשוש למידת הרעב הרי שזה מרכז תל אביב. האזור, כפי שניתן לראות, הולך והופך למתחם צפוף עד מאוד, לפחות בכל מה שקשור בבתי אוכל טבעונים וזה עוד לפני שהכללנו את שלל החומוסיות, בתי הקפה הידידותיים למשתמש הטבעוני והפלאפליות. אך יחד עם זאת ועם כל הכבוד לבתי קפה ולתבשילים, מה עושים טבעונים שמתגעגעים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו