בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדש על המדף

איך התנור שמבטיח להקים פיצרייה קטנה בבית?

על הנייר תנור מיוחד להכנת פיצות ביתיות בטכנולוגיה של תנור לבנים, נשמע כמו חלומו הרטוב של כל חובב פיצות. בפועל, זה מצריך מכם מיומנויות של פיציולו. סיון פלטין נכוותה

11תגובות

נראה שכולם כבר מכינים בבית פיצה. אולי זה טרנד הבישול הביתי, אולי אלה המחירים שמרקיעים שחקים (80-70 שקל למגש, תגידו לי, השתגעתם?), או אולי זה בגלל הטעם התעשייתי משהו של הפיצות הנמכרות  ברשתות, שרק מחמיר אחרי שהפיצה ישבה כחצי שעה (במקרה הטוב) סגורה במגש בארגז הקטנוע של השליח. האמת, זה די פשוט. כדי להכין פיצה טובה לא צריך להיוולד בסיציליה, וגם לא לצבור ניסיון מיוחד במטבח. הבצק בסיסי למדי, את רוטב העגבניות לא חייבים לבשל מראש (אנחנו אוהבים לטחון עגבניות טריות עם תבלינים ושום ולהניח על הבצק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו