בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פריחת הלוטוס: איך משקה הלוטוס של ארומה?

בשנה האחרונה כבר אי אפשר לברוח מממרח הלוטוס: בעוגות, בסופגניות ועכשיו גם בקפה. רוני קשמין טעמה, נחנקה וחזרה לספר

10תגובות
חגית גורן

קצת כמו נוטלה האיטלקי, ממרח הקקאו ואגוזי הלוז האהוב שמרוב שהוא פופולארי – הפך למעין שם גנרי, כך קרה באחרונה גם עם "לוטוּס" הבלגי: אותו ממרח מבוסס עוגיות הקרמל והתבלינים הבלגיות-הולנדיות "ספקולוס", שמזוהה יותר עם שם המותג מאשר עם שמן המקורי של העוגיות. לוטוס כמותג (כלומר, מוצר+תג), עדיין בדומה לנוטלה ואפילו לסקיפי, כמוצר שלא זו בלבד שהוא ממותג שאפשר אולי להגדיל ולומר שממותג 'גבוה', הוא כזה שבאופן כמו-טבעי ובכוחות השוק והמרכולים, סוחף אחריו עדת מעריצים נאמנים, כאלה שמוכנים לשלם בשבילו יותר, כי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו