בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בית העם: הבטחת הפיצה החדשה תצא מלילנבלום

המקום החדש של ערן שרויטמן בתל אביב מסמן את שובו של השף המוערך למטבח, נישא על טרנד הפיצות החם ולוקח אותו עוד כמה צעדים קדימה

8תגובות
אורן שלו

אחרי שבע שנות הפוגה, בהן עבד בעיקר על פרויקטים מחוץ לתל אביב, ביניהם אפייה, חקלאות אורגנית ובישול בירה, השף ערן שרויטמן, שחלק אולי זוכרים לזקוף לזכותו את מנת רביולי החלמון המיתולוגית ממסעדת אורקה היוקרתית, חוזר למרכז תל אביב ומתמקם במקום חדש, אולם הפעם: פיצרייה, במקום בו פעלה עד לא מזמן ביתא פיצה, ונקראת בית העם. וכשמה כן היא – קז'ואלית, לא רשמית, נעימה ועממית. אין הנחתום מעיד על פיצתו אומנם שף מוערך ובעל שם, אבל שרויטמן מעולם לא באמת רצה להיות שף, הוא מודה. הוא למד פיסול בבצלאל, רצה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו