בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המדריך לפינות הנסתרות של יפו

עם יותר מ-50 ספרים שפרסמה, העיתונאית ואשת האוכל אלינוער רבין סוגרת מעגל עם יפו והוציאה את הספר החשוב ביותר בתולדותיה

17תגובות
מיכל רביבו

"הרצון לכתוב על יפו מלווה אותי שנים רבות", כותבת אשת האוכל אלינוער רבין בהקדמה של ספרה החדש המוקדש כולו לעיר. "אחרי ספר על האוכל בירושלים הגיע תורה של נצרת, על המקומות הקדושים, על המסעדות ועל החנויות...אבל ביפו רציתי יותר". וכשרבין אומרת יותר, היא מתכוונת לרצונה להציג את שלל ההיבטים והמורכבויות, האנשים, העסקים, הרחובות והטעמים המתרכבים ויוצרים פסיפס עירוני ותרבותי יוצא דופן במרחב המקומי. התוצאה הסופית: מדריך מרתק וחסר תקדים בהיקפו המחולק לפרקים המסודרים על פי רחובותיה הבולטים של יפו, ומציע את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו