בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף האוסטרלי שרוצה ללמד את הישראלים מהו אוכל גלילי

המיזם הקולינרי גלילEAT שיזם הטבח והשף פול ניירנס, נותן הצצה למטבח הביתי של מבשלים בכפרים בגליל ועל הדרך מגשר בין תרבויות. אז למה ישראלים מפחדים לבקר בכפר ערבי?

4תגובות
רותם מימון

שבת. 11 בבוקר. תחנת הדלק בכניסה לכפר מע'אר. חבורה של ארבעה תיירים מקנדה, שתי תיירות מארצות הברית ועוד ארבעה ישראלים טרוטי עיניים עומדים ומקבלים תדריך מהמדריך המחויך שמסביר בהתלהבות רבתי ובשמץ של מבטא אוסטרלי על סוהילה גאנם – אישה דרוזית שמיד נפגוש ועל לשון הפר שקטפה הבוקר בגינתה, במיוחד לכבוד הארוחה הצפויה בהמשך היום. עשר דקות מאוחר יותר, כשנדמה שהתפתלנו מספיק בסמטאות הצפופות במעלה הכפר, הגענו לקצה מע'אר והרוח הקרירה הקפיאה את הפנים. ברוכים הבאים לגליל. ובאופן ספציפי, לביתה של סוהילה המשקיף על...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו