בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דייגו סאן: המזנון המקסיקני-קוריאני החדש שמלהיט את שוק לוינסקי

מפסלוני בודהה וגולגולות צבעוניות, דרך ישו הצלוב ומריה הקדושה ועד הלחמנייה המאודה, הטאקו והקסדייה - דייגו סאן מבטיח להפגיש את רוח המטבח המקסיקני עם זו של הקוריאני. וכל זה קורה בשוק לוינסקי

25תגובות
אנטולי מיכאלו

לא בכדי, מקפל המקום בשמו - דייגו סאן - מקצת מארצות הברית (בהיפוך המילים, לפחות) וגם קצת אווירה לטינית ואסיאתית. אילון ברגמן, אחד הבעלים של הדייגו סאן (שרובם, גם הבעלים של קזינו סן רמו במתחם נגה) שופך אור על הרעיון שהוביל לפתיחת המקום: "התבשלנו בזה כבר כמה חודשים, ויש לנו חבר, אסף דוקטור, שהוא גם שף (קרפצ'יו בר שייסגר בקרוב והאחים) וגם מומחה, ויש לו את כל ספרי הבישול של רוי צ'וי, שהוא נושא הבשורה בכל מה שקשור לקלאש הזה בין לטיני לאסיאתי וככה הידקנו יחד את הקונספט המאוחד, של מקסיקוריאני, והבאנו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו