איך זכתה סינגפור בתואר "היעד הקולינרי הנחשק בעולם"?

עד לפני כמה עשורים כל מה שהיה לסינגפור להציע זה אוכל רחוב, אך המהפך הקולינרי שעברה בשנים האחרונות מסמן את האי האסיאתי כאחד היעדים האטרקטיביים בעולם

רותם מימון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רותם מימון

אם ישראל היא חצי סיכה על מפת העולם, מה תגיד סינגפור? כשבאמתחתה מספר תושבים, אטרקציות ובעיקר שטח הנמוכים מישראל (רק 5.5 מיליון ו-697 קמ"ר גודלה), ומזג אוויר לח וחם רוב הזמן, דורג האי כיעד התיירותי המוביל והנחשק ביותר לשנת 2015 על ידי מגזיני התיירות הגדולים בעולם, בהם "לונלי פלאנט" ו"טראוולר". התואר הגיע לאחר ששנת 2014 שברה את השיא כשעברו פה בסך יותר מ-14 מיליון תיירים. אמנם ממשלת סינגפור השקיעה לא מעט משאבים בהבאת תיירים, אך עדיין לא מדובר באי עמוס אטרקציות, או בתיירות בטן גב על אי מבודד עם חוף לבנבן (כן אי, אך נטול חולות לבנבנים) בנוסח עדות תאילנד או איי אנדמן והמלדיביים הנמצאים לא הרחק במרחב האזורי, אלא דווקא בתיירים שעניין אותם דבר מרכזי אחד בלבד - האוכל. אם כן, מה קורה כאן בדיוק והאם ישראל יכולה ללמוד מכך משהו?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ